Hallo! Fijn dat je dit leest. Ik ben Reinoud Sluiters, tekstschrijver. Ben je op zoek naar teksten voor een website, brochure, video of tijdschrift, dan ben je hier aan het juiste adres.

Wil je meer weten over SEO of content marketing, dan kan ik je ook verder helpen. Websites en merken op internet vindbaar maken is mijn specialiteit.

Over luisteren

Voor ik begin met schrijven, luister ik naar mijn klanten. Ik bedoel echt goed luisteren! Ik probeer hun business te begrijpen en in de huid van hun klanten te kruipen. En dus stel ik vragen. Wat wil mijn opdrachtgever vertellen? Wat is zijn verhaal? Wat is de kern? Waar zit de USP? Kunnen zijn klanten daar wat mee?

Schrijven begint met luisteren

Ik schrijf freelance voor een aantal bekende reclamebureaus in Amsterdam. Daarnaast werk ik rechtstreeks voor mijn eigen klanten. Een prima mix, zo kan ik het inspirerend houden.

Over ondernemen

Ik heb ruim 10 jaar als reisredacteur voor drie Nederlandse uitgevers gewerkt. Een droombaan waardoor ik de halve wereld kon zien. Toen begon het te kriebelen en ben ik met een compagnon een reisorganisatie begonnen. Met succes. Na zes jaar hard werken hebben we het bedrijf verkocht. Inmiddels ben ik terug bij mijn roots: de schrijverij. Met een zwak voor ondernemen. Dat help enorm als copywriter: ik weet hoe er aan de andere kant van de tafel gedacht wordt.

Wil je nog meer weten? Ik hou van hardlopen, zwemmen en fietsen. Van lezen en reizen. Van zeilen. Van mijn gezin. Van Amsterdam, een prima plek om af te spreken en kennis te maken. Mijn nummer staat onder Contact. Let me know!